Янукович розраховується з Ахметовим

Від виборів до виборів проходить час, за який потрібно переосмислити зроблене, щоб тебе вибрали в наступний раз, на наступних виборах. Були б це вибори до сільської ради чи то президентські. Люди люблять шоу… Хліб на другому місці. То ж потрібно згадувати все, що призвело до перемоги на попередніх перегонах. І концерти, і роздачу пайків, і т.д. і т.п.
  Особливо потрібно згадувати спонсорів, тобто фундамент перемоги. Гречка гречкою, концерт концертом, а гроші де взяти на все це дійство? Правильно, знайти спонсора, який дасть зараз, а ти йому повернеш згодом, з відсотками. Всі раді, всі задоволені.
  Ось так в стосунках Януковича та Ахметова...
  На яких би виборах не приймав би участь Віктор Другий (Першим був Ющенко, тут Янукович не приуспів:) ), завжди поряд гаманець і рахунки Ріната Ахметова. Звісно є і інші спонсори, але основним має бути один. У Януковича це Рінат.
  Тут дивного нічого, грошей у донецького власника супер-холдинга СКМ багато, а апетитів ще більше. От вони і зійшлися.
  Янукович за час своєї недовготривалої президентської каденсії уже чимало посприяв збагатшенню найбагатшого, але процес триває.
  Сьогодні я почув про чергову оборудку Януковича-Ахметова під назвою «Ключі від ПАТ „Укртелеком“
  Те що ця компанія в найближчий час належатиме (якщо ще не належить) Ахметову ніхто і не сумнівався. Потрібна була пауза, що б провернути всі бумажняні процедури, і „дєло в шляпе“.


Ось так тихою сапою відбувається „пакращення“ уже сьогодні. „Пакращується“ все крім благополуччя простих українських громадян. Але на це особливо то ніхто і не надіявся. Правда? А просто знали що багатшими стануть лише багаті… Що в принципі і відбувається.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте