А де футбол?

Вчора о 21.45 за Київом розпочалося футбольне дійство для вболівальників спорту номер один під назвою Ліга Чемпіонів УЄФА 2013\2014. Всі з нетерпінням чекали на цю подію, плюс там представлений український футбольний клуб «Шахтар» (Донецьк). Учора він о 21.45 також вступав у боротьбу за головний трофей єврофутболу.
  І от вмостившись перед телеекраном свого телевізора, відкривши пляшку пива і взявши рибинку… я футболу так і не побачив:( А побачив заствку на 1+1 під назвою «Закодований Канал».Так як я вболівальник зі стажем, хоч і не великим, я не здивувався, бо в минулі роки було те ж саме.
  Нарікати тут особливо то і нінакого.Канал належить Ігору Коломойському, а значить приватний.Тому його і дивляться у містах по кабельному, віддавши перед цим копійчину.А що робити селянам? А нічого...
    

  І так продовжується з року в рік, з сезону в сезон.За те на іншому телеканалі 2+2 ми могли спостерігати побиття кацапів німцями (а саме «Баварія» — ЦСКА 3:0). Так і виходить, дивимося чуже, пропагуємо чуже, героїв створюємо чужих… Бо свого немає.
  У нас же є Перший Національний канал, УТ 1.Але хто про нього згадує, тим паче з влади.Звісно згадують, під час виборів, щоб попіаритися і на ньому.І все.А дати копійки на трансляцію коли грає українська команда, то коштів немає.Напевне як у анікдоті...«Миші з'їли:)»
   От і стає сумно за Україну, бо з таких моментів все починається і ними ж продовжується роками. У нас все чуже, бо на своє ми то заробили, але у нас його забрали «младореформатори» і їм подібні. Сумно:(

3 коментарі

Ігор Гамаль
Мабуть, Ви спробували дивитись через супутникове ТВ. Проблема не в Коломойському! УЄФА забороняє транслювати відкрито матчі єврокубків через супутникове ТВ, оскільки права на трансляцію продаються. Саме тому, через супутникове ТВ можна дивитись єврокубки тільки підписавшись на платний пакет.

Канал 1+1 і 2+2 є на цифровому ефірному телебаченні:
www.efirt2.tv/perech_telekanali_ukr.html

А також, без проблем в інтернеті:
www.1plus1.ua/online
2plus2.ua/online/

Останніх років 2 взагалі не користуюсь телевізором, дивлюсь футбол виключно через інтернет. Будь-який матч, особливо єврокубкові, можна подивитись в HD якості і без наших горе-коментаторів:
gooool.org/
livetv.ru/
Олександр Мартиненко
Це все то добре. Добре що є у мене, у вас швидкісний Інтернет. А у кого його у селах немає? Що робити їм? Питання в іншому… Супутникові антени є в усих, то чому держава Україна не купить права на трансляцію для УТ-1, щоб дивилися усі? Тим паче коли в цих змаганнях представлена Україна.
Ігор Гамаль
Яка різниця УТ-1 чи 1+1? Все одно сигнал буде закодований. УЄФА не дозволяє транслювати матч без кодування оскільки права на трансляцію платні. Купіть собі підписку на пакет, наприклад, VIA SAT і буде у вас футбол  через "тарілку".
Відредаговано модератором 2013-09-19 13:35:36
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте