Великобританія + Україна = ЄС

Україна поступово інтегрується до ЄС. З кожним днем ці прагнення підкріплюються і словами і голосуваннями в Верховній Раді України.
  Дивно що це відбувається при Віктору Януковичу, який мав би за своєю натурою співпрацювати з Путіним та Митним Союзом. Адже до речі, одним з основних соратників на виборах коли переміг Янукович був Володимир Путін. Ну і спонсором за одно ж. А тут такий казус. При Путіну Україна відвертається від Росії. Ну то ладно, я надіюся що в найближчому часі відкриється більше карт, які і покажуть справжні причини чому Янукович відвертається від ВВП:)
  Повертаючись до теми ЄС-Україна, то Великобританія повністю підтримує євроінтеграційні прагнення України. Про це заявив заступник міністра у справах Європи Міністерства закордонних справ Великобританії Девід Лідінгтон, передає Бі-Бі-Сі. Також позицію заступника міністра розділяють і більшість британських парламентарів.
  Усім нам потрібно хорошо розуміти, що такі країни як Велика Британія просто так не роблять ніяких заяв, тим паче політичних.Отже це виважений, обдуманий і обговорений крок британського уряду.Також потрібно розуміти що це підтримка великої країни, яка може реально допомогти у євроінтеграційному процесі.
  На такі країни потрібно спиратися, у них потрібно просити допомоги, як юридичної, так і політичної. Сама Україна сьогодні, тим паче з таким керівництвом на чолі цей євроінтеграційний процес не витягне.Тим паче якщо є такий «тормоз» як Росія. До Вільнюського саміту Україні потрібно підійти не з томами паперів, а з сильними і надійними партнерами, які будь-якої хвилини встануть з місця і скажуть: ми за вступ України до Євросоюзу, ми беремо опікунство над Україною, і допоможемо їй у цьому питанні.
 
  Ще однією важливою справою, якою негайно мають зайнятися сьогоднішні українські чиновники усіх рівнів від Верховної Ради до сільських голів, це роз'яснення чіткої позиції прагнення України до вступу в Європейський Союз.Потрібні білборди, брошури, статті про позитив ЄС в комунальній пресі. Потрібна спеціальна програма затвердження Кабінетом Міністрів України та Президентом, в якій мають бути прописані всі пункти переваги вступу до ЄС,і всі позитивні моменти євроінтеграції, щоб проста людина могла відкрити брюшуру і оцінити усі переваги.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте