Білоруський політв'язень покінчив життя самогубством

Хоча ми і різні країни, та з білоруським народом у нас багато спільного, особливо зараз, коли дві країни стали незалежними. Особливо виразною рисою як українців так і білорусів, є жага боротьби проти режимів які панують у наших молодих країнах. Режими майже одинакові, лише назви різні. У нас — режим Януковича, у білорусів — режим Лукашенка. 
  Чим заслужили обидві країни щоб ними керували дані «особи», історія напевне ще не скоро відповість. Але історія уже зараз говорить: українці і білоруси настільки свободолюбиві нації, що готові на смерть, на тюрми, на поневіряння, аби лише скинути ці правлячі режими.
  «Режим Лукашенка» жорстокіший, ніж сьогоднішній режим Януковича. Суди в Білорусії і по сьогоднішній день виносять смертні вироки.Хоча Євроспільнота і намагається відміни смертного покарання у Білорусії, та здається поки там буде правити Лукашенко, цього не відбудеться. 
  Всі нам дуже добре відомі факти «назначання» крайніх наприклад у терактах у білоруському метро. Буквально за пару днів білоруське МВС оголосило що знайшло винних. Ними виявилися прості молоді громадяни Білорусії, яких розстріляли по наказу Бацьки. А стільки зараз у білоруських тюрмах політв'язнів, це не перелічити. 
  Одним з них донедавна був Микола Автухович. На знак протесту проти режиу сьогоднішньої білоруської влади, на знак протесту проти свавілля і знущань катів-надзерателей гродненської «Тюрми -1» політв'язень гострим предметом покінчив життя самогубством. За словами близьких Миколу постійно «ловили» на якихось порушеннях, аби лишень добавити «срок».От він і покінчив з цим нестерпним життям.



Звісно по даній справі відкриють провадження білоруські міліціонери, але за пару днів закриють його, з якимось звично-буденним трактуванням.
  Так закінчуються життя політично-свідомих громадян у таких корумповано-режимних країнах, як Україна та Білорусія. Всі ми до цього вже звикли, та коли чуєш про от такі факти, в середині щось йокає і стає гірко, що такі як лукашенки та януковичі живуть у розкоші та багатстві, а патріоти, справжні національно — свідомі громадяни, опозиціонери помирають від рук катів.
  Та все ж не потрібно опускати руки, потрібно ще з більшою вірою і надією боротися з цими режимами. Адже лише від простих свідомих громадян, патріотично налаштованих і залежить майбутнє країн.
  Слава Україні!!! Слава Білорусії!!! Слава Миколі Автуховичу!!!

3 коментарі

Святослав Вишинський
Не плутайте грішне з праведним. Режими в Україні та Білорусі принципово відмінні.
Олександр Мартиненко
Я ж і написав, що «режим Лукашенка» жорстокіший за «режим Януковича»…
Богдан Бойко
+ це президенти обрані більшістю громадян…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте