Історична перемога збірної України з баскетболу

Декілька годин тому збірна України завершила свій черговий матч на Євробаскеті -2013 у Словенії. Завершила тріумфально, перемігши сильну збірну Італії з рахунком 66:58 і вперше у своїй історії вийшла на чемпіонат світу, який пройде у 2014 році у Іспанії. Матч для українців складався дуже важко і нервово, від того і поразка у першій чверті з рахунком 17: 13. Але уже у наступній четверті українці зібралися і показали відмінний баскетбол, перегравши італійців 22:17, і на велику перерву наші хлопці пішли з гандикапом +1. У цій перерві здається знайшов вирішальні слова наставник збірної України Майкл Фрателло, і команда не збавляючи обертів перемогла і у третій десятихвилинці, але з хитким рахунком 15:14...
  Кращим у цей час на полі був натуралізований українець Пух Джеттер.


У заключній четверті українці уже повністю володіли ініціативою, і не дозволили італійцям навіть скоротити рахунок, не те щоб перемогти. Підсумковий рахунок 66 на 58 на користь нашої збірної.
  Останню гру на чемпіонаті Європи Україна проведе проти господарів турніру, збірної Словенії. Матч буде за 5-6 місце. Тож побажаємо нашим гравцям лише перемоги. Хоча головну перемоги вони уже здобули, вийшовши на чемпіонат світу.
  Для українського баскетболу це покищо найвище досягнення в історії.
  Слава Україні!!!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте