Від ФК "Динамо" залишилися одні футболки

Завтра «Динамо» Київ зіграє свій черговий матч у чемпіонаті України. Сеперник київлян, львівські «Карпати», які у минулому турі «бахнули» «Шахтар» 3:2...
  Але про саму гру говорити ми не будемо, адже все покаже сама гра, і результат буде на табло.
  Поговоримо про сьогоднішнє київське «Динамо», про стан у команді, про тренерів, спонсорів і президента.
  На такі роздуми, хто слідкує за грою та результатами київлян як на внутрішній арені, так і в єврокубках, наштовхують перш за все результати. Точніше їх відсутність. Отже, якщо команда постійно програє,  в такому разі хтось повинен відповідати. Відповідати перед в першу чергу перед вболівальниками, задля яких і грає як «Динамо», так і взагалі люба друга команда. Сьогодні прокинувшись та зайшовши на сайт динамівців, я трішки здивувався. Очікував я там всього, і навіть прощального помаху головного тренера київлян Олега Володимировича Блохіна. Але прочитав там, що старшим тренером після Блохіна назначений Сергій Ребров. Тобто ще вчорашній асистент Блохіна Олексій Михайличенко відсторонений від процесу, і фактично відправлений на пошуки роботи. Така ж доля і ще двох асистентів Олега Володимировича, Баля та Роменського. Значить виходить знайшли крайніх, і це не Блохін, а його заступники. Взагалі, це нонсенс. І не лише у спорті. Це наприклад вас назначають головним по будівництву аеропорту, проходить час а результатів немає. Інвестор давав вам кошти, а ви йому обіцянки, а аеропорту немає. От ви і вирішили все зіпхнкти на заступників, звільнити їх і показати що ви не винні. Так і тут. Адже подібні рішення не може прийняти президент клубу, такі рішення приймає головний тренер команди.
  Що далі? Президент «Динамо» Ігор Суркіс говорить що довіряє тренеру, і що той має працювати далі. Але є ще спонсори, як теж хвилюються за результати команди. Наразі головним спонсором ФК «Динамо » Київ є «Надра» Банк Дмитра Фірташа. Уже говорять що менеджери Фірташа натякають Суркісу на зміну головного керманича. От напевне це зрозумівши, Блохін зіграв на випередження. Показав, що він щось робить.




Все це нагадує гру у наперсток. Але самого наперстка немає.
  Динамівцям постійно хочуть «повернути Лобановського», але це неможливо. Потрібно жити далі, і якщо не виходить у одного тренера, потрібний інший. Бо команда можить деградувати так, що опиниться у першій лігі України. Ще нещодавно бренд «Динамо» гримів на всю Європу, цю команду боялися і поважали. Але зараз тут працюють люди, які не є переможцями за своїм духом, які нічого не добивалися у попередніх командах.
  Звідси і результат. І зараз від «Динамо» залишилися одні футболки, які на жаль самі грати у футбол не уміють.

1 коментар

Ігор Гамаль
Занадто багато невідомих у цьому рівнянні. Не варто робити поки таких висновків. Можлива ситуація, що в Блохіна в контракті є певний термін недоторканості для побудови команди і звільнити його Суркіс не може. Все стане на свої місця зимою. Крім того, жоден поважаючий себе спеціаліст не прийде в команду серед сезону.

Динамівцям постійно хочуть «повернути Лобановського», але це неможливо.
А ось це штамп, який приплітають Динамо всі кому не ліньки. Сьомін і Газзаєв це повернути Лобановського?
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте