ФК "Динамо": коли відступати нікуди!

Після матчу Ліги Європи у четвер проти бельгійського «Генка» навіть віддані уболівальники не шкодували лайливих слів і критики на адресу гравців та тренерів команди. Після цього матчу до уболівальників підійшли Олег Гусєв та Роман Безус, і 10 хвилин слухали критику рядових вболівальників. Гусєв сказав тоді… «Уже соромно на вулицю виходити»
 
Та все ж як не важко, але якщо ти відданий вболівальник найтитулованішого українського клубу, потрібно вбити у собі емоції і вболівати далі. Звісно це важко, адже «Динамо» ще ніколи так погано не грало, програючи через матч, та ще і по 0:3. 
  Буквально позавчора Блохін розпрощався зі своїми асистентами Балем, Роменським та Михайличенком. Для мене це шок і досі: головний тренер залишається, асистентів відправляють у відставку. Можливо це ініціатива особисто Ігора Суркіса, президента київлян, і це потрібно для встряски гравців. Час покаже. Уже новим асистентом став в недавньому футболіст «Динамо» Сергій Ребров. Також з дня на день до нього приєднається ще один екс-динамівець Сергій Федоров.


З усіма цими перестановками та шоковими терапіями динамівці учора вийшли грати проти львівських «Карпат». З перших секунд динамівці показали, у них є характер, і вони ще не повністю у «ямі». Бігали, билися, старалися, але не було фарту. Але це діло наживне. Не фартить сьогодні, завтра пофартить більше.
  Приємно було бачити у старті молодих українців, Сидорчука та Макаренко, які на мій погляд були кращими на полі, разом з Гусєвим та Ярмоленком.
  В підсумку «Динамо» перемогло 1:0. Перемога була потрібна в першу чергу для самих динамівців і для Блохіна. Адже котитися ще дальше вниз уже не можна, адже є елементарна гордість. «Динамо» показало що воно «Динамо». Головне щоб це не був просто сплеск, і надалі були такі ігри і перемоги. А вболівальники мають терпіти. Така доля вболівальників ФК «Динамо» :)

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте