Ні кроку назад, позаду Москва - Квасневський

Пройшов 10 саміт Ялтинської Європейської Стратегії, після якого російська істерика переросла в агонію...

Сьогодні подивився новини на російському шовіністському державному каналі «Вести», у виконанні особистого «руского оперного певца Путина» Дмитра Кісільова, де він «хоронив» Україну як міг, зрівнюючі її з землею, падаючим лайнером і т.д. і т.п. Плюс у студії був ще один комуно-шовініст Глазєв, який помпезно оголосив на всю Росію, і звісно Україну що український чорнозем вагонами вивезуть у Європу, а українські землі засіють рапсом для біотоплива. У цьому випуску «руського дєрма» ще багато прозвучало «страшного» для України, якщо вона відвернеться від Митного Союзу і підпише асоціацію з ЄС.
  Прослухавши ці «новини», я звісно не здивувався. Чекав зізнаюся що нас ще назвуть «фашистами», або щось у цьому роді. Це мені ще нагадало істерію комуно-КГБістського Кремля коли Україна вступала у СОТ. Тоді Україну роздирали і лякали такими фінансовими проблемами, що і світова економічна криза в порівнянні з тими проблемами виглядає слабкою А через рік у СОТ вступає Росія:)
  Путін і його пси наразі прекрасно розуміють, Україна тікає від Росії, як свого часу втекла Польща, у якої тепер європейське життя, прекрасні дороги, заможні люди, сильна економіка. Путін уже знає, що пройдуть роки, і Україна буде новою Польщею, і помахає ручкою Кремлю, який залишеться по уші у лайні.


А ще Путін не може простити що це відбувається при ньому. Він думає, я ж цар і бог, а мене кидає якийсь донецький… Та я порву усіх, як тузік грєлку. Але рвати нічим. Російський флот у Криму перетворився уже давно на металолом, і якщо він хоч рипнеться, то наприклад суперсучасний турецький флот його за двадцять хвилин потопе разом з моряками, навіть без основних сил НАТО. Політичного впливу немає, бо Симоненко і Медведчук ледве стадіон «Спартак» на 5 тися зібрали, тож ні про які маси не йдеться. Економічна війна, це швидкоплинна акція, яка не принесе ніяких дивідентів, бо так само Україна може блокувати і російські товари.
  Грузинський сценарій війни не пройде апріорі. Санкції будуть миттєві, і Путін не виїде не те що за межі Росії, а навіть за межі Кремля, а НАТО за 30 хвилин «запакує» російських вояків і відправить у Росію, з торгово-економічно-фінансовими санкціями на 50 років вперед.
  У Росії не має зараз жодних важелів впливу на Україну. У Путіна це прекрасно розуміють, тому і лишається випускати у новини такі «репортажі» і таких клоунів як Кісільов і Глазєв.
  І чим ближче буде до саміту у Литві, тим Росію більше «братиме», тому потрібно робити все швидко, і без помилок. І правильно сказав у Ялті Квасневський:… «Київ, ні кроку назад, позаду Москва».

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте