ФК "Барселона": коли ти круче бразильців

Футбол футболу різниця. Велика. У сьогоднішній час швидкісного Інтернету і кабельного ТВ у нас є прекрасна можливість порівняти. Можливісь, якої не було в минулому.
 
Сьогоднішній футбол для деяких команд і країн, це культура, це віра, це життя. От спостерігаєш за грою українських або російських команд, і думаєш, Господи, ну чому інші уміють, а інші страждають на полі. Чому така різниця в усьому: у класі, у технікі, у бажанні, у самовіддачі, у радості від гри і т.д. і т.п.
  На цих вихідних подивився матч Англійської Прем'єр-Ліги, манчестерське дербі «Манчестер Сіті» — «Манчестер Юнайтед»… Коли дивишся такі ігри, тобі не хочеться спати чи робити щось інше. Ти насолоджуєшся, ти сам ніби граєш. Плюс атмосфера на стадіоні, коли люди не сплять, а співають весь матч, і ще дві години після нього.
 Сьогоднішній футбол можна уявити без багатьох сьогоднішніх команд, але ми не уявимо його без іспанської «Барселони». Для цієї команди гра у футбол, це мистецтво. Спостерігаючи за грою цієї команди, ти мимоволі задумуєшся, з якої планети ці хлопці. Для цієї команди не важливо хто у них буде тренером, і чі взагалі він буде, для них не важливо погода, стадіон, час гри, хто рефері і саме головне, для «Барселони» не важливо хто проти них грає. Вони виходять і показують гру богів. Це гра у пів дотика і з очима на потилиці. Це гра взагалі без дотиків, і з закритими очима.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте