Об'єднаний чемпіонат олігархів або чемпіонат на 10 команд

Вчергове пиль об'єднаного чемпіонату підняв куратор Валерій Газаєв, заявивши що ФФУ в особі Конькова і сам президент його уникають.

Тема об'єднання сильніших команд двох чемпіонатів обговорюється усим кому не лінь. От і мене лінь покинула, і я теж вирішив трішки порозкинути мозгами на цю тему:)
  Кому потрібен цей чемпіонат? І для чого? Відповіді тут прості… Потрібен багатим щоб стати багатшими, і потрібен для того щоб заробляти гроші. Тобто все зводиться до банального, грошей. Це, впринципі для тих хто цікавиться «процесом об'єднання» не новина, адже я не думаю що Газаєв з Міллером (Голова «Газпрому») так хвилюються за українські команди, що хочуть їх «врятувати» новим чемпіонатом.
  Головним спонсором нового чемпіонату СНГ (нагадує чемпіонат СССР:) ) виступатиме «нацыональное достояние России» нафто-газова компанія «Газпром», і що цікаво як стало відомо уже сьогодні спонсором має бажання бути український медіа і банківський магнат Ігор Коломойський. Тобто ми бачимо що це вже буде приватний чемпіонат, і фінанси будуть розподілятися між головними спонсорами. Звісно Валерій Газаєв обіцяє шалені гроші у єврокапіталі і клубам учасникам.
  Які головні проблеми при об'єднанні:
  — що буде з іншими командами України і Росії?
  — як учасники відбиратимуться у Єврокубки?
  — якщо «Газпром» не захоче фінансувати років через чотири цей чемпіонат, що далі?
 Питань багато, відповідей поки що мало.
 Головне потрібно зрозуміти, що якщо і відбудеться об'єднання команд двох країн, то дороги назад не буде. Зникнуть як дим два чемпіонати, зникнуть дублюючі команди і молодіжні команди, зникне історія і традиції. В замін ми не отримаємо і частки того що маємо, бо представники одного чемпіонату здаватимуть ігри своїм же, буде конкуренція не за місця, а за призові. Футбол відійте на десятий план, на першому будуть гроші, реклама, спонсори. А це те, що у футбол не грає.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте