Кубок України з футболу

Вчора відбулися чергові матчі Кубку України. Стадія 1/16 розіграшу.
 
Важливість даного турніру для команд оцінити важко. Фаворити проходять до вирішальних матчів на класі, аутсайдери і представники нижчих ліг боряться на жилах.
 Кубок України вже давно потрібно реформатувати. Престижності перемоги у ньому майже немає. Ну програє «Динамо» чи «Шахтар», і програє. Трагедії ніхто не робить абсолютно. Навіть вболівальники не охоче ходять на ігри Кубку, бо жаги перемоги у грандів немає, а інші команди виставляють дублерів.
 Черговий розиграш нічим не відрізняється. 7 команд Прем'єр-ліги вилетіли з розіграшу і ніхто нікого не звинувачує. Сімферопольська «Таврія» взагалі програла нижчоліговому «Славутичу» 3:1.
  Чергові конфузії на полі продемонструвало київське «Динамо» здолавши з горем пополам донецький «Металург» 3:2. В атакі команда діяла добре і тричі відзначилася, а от у захисті як завжди ляп на ляпові.
  «Дніпро» і «Шахтар» без проблем обіграли «Буковину» та "Іллічівець" відповідно.
   Ледве сенсацію не створила ПФК «Олександрія» у грі з «Металістом» з Харкова. Основний час завершився 1:1, і лише у доданий харків'яни здолали суперників.
  Попри те що Кубок одне з ненайпрестижніших змагань з футболу в Україні, ми все ж чекаємо на ігри між собою грандів «Шахтаря», «Дніпра», «Динамо» і «Металіста». Тоді буде уже трішки цікаво. Тож дочекаймося.

3 коментарі

Захар Подкидишев
Позволю себе небольшое замечание в адрес автора — состоялась 1/16 финала.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте