ФІФА і ФАРЕ не знають української історії

Вчора вечером ФІФІ разом з ФАРЕ винесла вердикт по матчу Україна — Сан-Марино, де нібито були якісь неонацистські висловлювання, свастика і прапори.
 
Відразу зауважу, що за вердиктом матч відбору до Чемпіонату Світу 2014 у Бразилії Україна — Польща відбудеться без глядачів. За наступні подібні порушення будуть відбиратися залікові очки у України. Також ФФУ має сплатити 45 тис. франків штрафу. Також плюс до всього цього стадіон «Арена-Львів» де відбувався матч Україна — Сан-Марино  отримав дискваліфікацію на відбіркові матчі за участю нашої збірної до закінення відбору до Чемпіонату Світу 2018. Ось таке покарання.
  Всі ці покарання наслідок нібито нациських свастик, символік і вигуків на «Арені Львів» під час вищезгаданого матчу. Свастикою більшість всього вважали червоно-чорний прапор Української Повстанської Армії, яка боролося за Українську незалежність.
  Ось так ФІФА показала свої незнання і необізнаність, що призвело до заборони 11 жовтня відвідати усим нам суперважливий матч для нашої збірної нашляху до Чемпіонату Світу у Бразилії.

4 коментарі

Святослав Вишинський
Передрук чужих текстів у мережі «ВКурсі» є порушенням Правил. Внесіть необхідні правки. Надалі всі такі дописи будуть видалятись без попередження.
Святослав Вишинський
P.S. Дякуємо за внесені правки.
Олег Тудан
«Свастикою більшість всього вважали червоно-чорний прапор Української Повстанської Армії, яка боролося за Українську незалежність.»

ЩИТО?



С другой стороны:

Ряд украинских СМИ обращал внимание на то, что программа FARE Eastern European Development Project, направленная на борьбу с ксенофобией на стадионах восточноевропейских стран, в том числе Украины, координируется организацией NEVER AGAIN, которая базируется в Варшаве. Руководителями данной организации являются поляки Рафал Паньковски и Яцек Пурски.
Эта информация размещена на официальном сайте FARE.

«Основными странами программы являются Польша и Украина, — объясняет сайт антирасистской организации. — Проект также будет охватывать другие страны, в частности Венгрию и Словакию, как соседние государства».

«Также будут предприняты попытки установить контакты и исследовать возможности деятельности в нескольких других странах, таких как Румыния, Болгария, Россия, Беларусь и Молдова».

«В целом проектом руководит ассоциация NEVER AGAIN в Варшаве. Другими партнерами проекта являются People Against Racism в Словакии, Mahatma Gandhi Human Rights Organisation в Венгрии и Fairplay в Австрии».


С третьей стороны:

иногда бывают моменты, когда отсутствие увлеченности футболом и прочими спортивными играми не обедняет жизнь, а обогащает.

вот болел бы я за «Динамо» Киев (дед мой болел за «Динамо», отец мой болел за «Динамо» и т.д. — в Киеве все всегда болели за «Динамо», одна команда была на город) — тоже бы возмущался, как же так, за какую то ерунду, за майку с радиокодомЪ «люблю целую» откуда то изгоняют, наказывают и штрафуют! 

а так, свободным человеком оставаясь — ну наказывают. А вы не зигуйте. Были и остаетесь и будете до скончания века в глазах настоящих арийских нацистов — унтерменшами, монголами, гуннами — ну так не обезьянничайте, один хер кроме «української допоміжної поліції» ничего не доверят.
(С) Нестеренко

Михайло Шморгун
FARE ліва організація… Я поділяю деякі з їх цінностей, але… Чого вони добились? Меньше будуть зігувати? Прапори перестануть носити?
Це виглядає, як зведення ідеологічних рахунків ціною загальних інтересів…
Взагалі, звикайте друззя. Ми тепер знайшли своє місце в Європі. Остання «окраіна фашизму», новий міф який відкине нас від Європи ще років на 5…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте