Полтавська битва "Динамо"

Тривають матчі 11 туру Чемпіонату України з футболу. Уже є перша сенсація… У донецькому дербі «Шахтар» не зміг перемогти «Металург», чим довів що у команді криза, брак висококласних виконавців, і що чемпіонство можливо пролетить мимо Донецька, і залетить наприклад у Харків.

Але зараз ми поговоримо по київськиї динамівців, які у пошуках своєї гри уже довгий період. На цій неділі «Динамо» грало у Києві проти донецького «Металурга» в Кубку. Перемогли зі скрипом 3-2, перемогли з величезними проблемами в обороні, і перемогли завдяки тому що грали вдома, при своїх вболівальниках.
  Сьогодні о 19.00 «Динамо» буде грати проти міцного середняка і сусіда по турнірній таблиці полтавської «Ворскли». У «Динамо» 17 очок зараз, у полтавців 16. На даний момент і з сьогоднішнім станом оборони київлян, перемогти можуть і ворскляни. Команда Сачка демонструє наразі хороший футбол, і в більшості матчів перемагає. Гра звісно буде цікавою, де в черговий раз ми побачимо готовність «Динамо», чи здатна команда піднятися хоча б до трійки лідерів.
  Також цікаво буде чи довірить Блохін українським молодим виконавцям Макаренко і Сидорчуку.


0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте