В усьому винен "попєрєднік" Григорій Суркіс?

Учора о 21.20 по ахметовському каналу «Футбол» подивився футбольну телепрограму «Великий футбол» ведучого Денисова. Експертом був наш Леоненко і росіянин Розанов. Також на вчорашню програму запросили віце-президента Федерації футболу України (далі — ФФУ) Сергія Стороженка. Тема: «Санкції ФІФА проти збірної України».

Особисто я, дану програму не дивлюся взагалі, а це чомусь вирішив переглянути. Об'єктивності у ній мало, та і якої об'єктивності вимагати від каналу донецького «Шахтаря».
  Я не є адвокатом ні Г.Суркіса, ні Федерації футболу України, ні каналу «Футбол», але такої зухвалості і безвідповідальних заяв зі слів посадової особи ФФУ Сергя Стороженка я не чекав. Людина прийшла на передачу не розказати який план дій проти санкцій збірній Україні, людина прийшла просто «гасити» Григорія Суркіса, в минулому президента ФФУ.
  За 15 хвилин розмови Стороженко звинуватив Суркіса — старшого в:
  — дискваліфікації ФК «Металіст» (Харків) у Єврокубках 2013\2014. Нібито Суркіс давав особисто свідчення ПРОТИ «Металіста».
  — Суркіс 2 тижні знав про вирок збірній Україні від ФІФА і нічого не робив.

  Тобто пан Стороженко відкрито без ніяких паперових або відеодоказів звинуватив екс-президента ФФУ у таких справах.
  Я дивився передачу і дивувався, це ж яким потрібно бути безвідповідальним і просто наглим, щоб звинуватити людину у тому, що не доведено. Навіть росіянин Розанов здивувався що «в усьому винен Суркіс». 
 Тобто я так зрозумів, що Суркіс винен у «договорняку» «Металіст» — «Карпати», за який і дискваліфікували харківчан. Тобто Суркіс винен у тому, що вболівальники у Львові під час матчу з Сан-Марино виконували жест «Хайль Гітлер» і що якийст придурок був у майкі з фашистським числом «88»...
  Для мене взагалі сьогоднішня ФФУ це темний ліс, і продовження владної лінії «віноваті попєрєднікі». Уже рік Суркіса немає, а в ФФУ і досі клянуть цого на чому білий світ стоїть.
  З суспільної точки зору це виглядає наступним чином, сам не знаю що робити, так давай когось хаяти.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте