Актор Віктор Межигірський

Оце спостеігаю за євродомаганнями глави України, і думаю… «який би був актор Віктор Федорович!!!». Віцин з Нікуліним заздрили білою завістю.

Зараз багато журналістів, експертів і політологів, та і всі кому не лінь грають у екстрасенсів. Буде чи не буде євроасоціація? Ще дві неділі назад говорили що буде, а тепер коли «по Юлі дуля» говорять що не буде. Але насправді всі ж ці експерти спостерігають то спектакль. І ведуться на нього не задумуючись.

Якщо так на секунду забути всі єврозаяви Януковича, всі його поїздки в Брюсселі і взагалі в Європу і згадати хто він по своїй суті, і тут стане все ясно… Янукович по своїй ментальності і елементарній необізнаності абсолютно в усіх соціально-економічно-політичних аспектах управління державою апріорі не може дозволити собі Євросоюз в Україні чи Україну у Євросоюзі. Я згідний з тим що гроші його і в євробанках є, що і бізнес у країнах Євросоюзу у нього і членах родини є, але він і Європа це абсолютно різні речі.


Увесь цей час і навіть сьогодні ми бачимо гру. Гру на затягування часу. Гру, яку вже в принципі усі зрозуміли. Звісно це не ідея і видумка самого Януковича, адже особисто він сам ніколи б до подібного не здогадався б. Одним з ідейних натхненників звісно є Путін. Людина для якої вибір України в сторону Євросоюзу було б і особистою поразкою, і поразкою для країни Росія.

Про це свідчить і нещодавна «таємна поїздка» у Москву.

Звісно по цій темі можна багато писати і говорити. Але для мене те що Янукович відкрив карти і всі зрозуміли що це гра-навіть добре. Я не уявляв сумісніть Янукович-Євросоюз, і несприймав того факту що саме при «царю межигірському» ми станемо асоціативним членом Європейського Союзу.

То ж спокійно можемо і далі боротися проти режиму:)

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте