Сьогодні "Дніпро"-"Металіст"

Усим футбольним вболівальникам!!! Для тих хто забув, нагадую, сьогодні о 20.00 відбудеться догравання матчу 12 туру між «Дніпро» та «Металіст», який був перерваний відсутністю світла на «Дніпро-Арена». На поле команди вийдуть за рахунку 2-1 на користь дніпропетровців.

Хорошого футболу:-)

6 коментарів

Олексій Пономаренко
Сподіваюсь на перемогу мого клубу, чи хоча б на те, що їм вдастся відігратись, але враховуючи останні ігри, відсутність Шав"єра, пгану гру у першому таймі і довге входження у гру, прогнозую 3:1, хоча хочу помилитись.
Олексій Пономаренко
Хм, помилився, грали як за себе і того парня))) Порадували, шкода що не дожали.
Ігор Гамаль
Зимою Металіст чекають великі зміни?
Олексій Пономаренко
Чомусь мені слабо віриться у позитивні зрушення у напрямку купівлі українських гравців. Хоча спроби придбати Зозулю є позитивними. Чутки про Чижова, ну так собі. А лідери дуже дорого коштують і Металіст охоче придбає краще латинців більш мастеровитих. Хіба що з Сєваса когось возьмуть якщо там будуть продовжувати гравці їсти Мівіну.
Точно треба відпускати Сосу. По-перше заслужив, по-друге він хоче на ЧС попасти, по-третє сам він вже мастить лижі. Треба відпускати Гомеса, гравець він класний, але постійно ниє, та і не дуже йому щастить на завершальній стадії.
Ну і Шав"єр хоче йти, але його думаю все ж не відпустять.
В любому випадку будемо бачити на щедрість президента… Він прийшов обіцяв купу бабла на транси, а купили тоді на копійки знову.
Ігор Гамаль
Відверто дивує політика Металіста на рахунок українців. Олійника відпустили в Дніпро, Сєліна просто провтикали, Барвінко вдало починав, а зараз взагалі пропав, навіть з сайту. Ось і не було б зараз проблем з лімітом.

В цілому, Металіст чекають аналогічні проблеми які були і будуть в ШД. Ну не дисципліновані латиноамериканці, нічого тут не зробиш. Звісно, є виключення (Соса, Шавєр), але у своїй більшості вони мають проблеми з мотивацією. Можна згадати купу прикладів, той же Адріано(Інтер), Робінйо(Ман.Сіті), Роналдінйо(Барселона), Тевес(Ман.Сіті) і т.д. Рано чи пізно в них виникають проблеми з мотивацією і все, футбол закінчується.

Як можна будувати серйозні плани на такій пороховій бочці, я хз.
Олексій Пономаренко
Ну з Олійником дивна історія, тоді казав, що клуб його кинув, зараз вже розповідає, що на трансфері наполіг агент, якому бабло заробити треба було. В Селіна Маркевич вперто не вірить, і говорить, що він не рівень Металіста, я не спєц щоб визначити. Барвінко отримав дуже важку травму і після того як оговтався кажуть що там 10 кіло зайвих. Зараз на сайті рахується у дублі.
Відміна Мєтала від того ж Динамо, вони вивчають гравця у побуті і його характер, і стараються відвертих істєрічєк не брати, хоча приклад Тайсона говорить, що буває. З мотивацією взагалі складно їм… якби ще лишились в ЛЧ і попали в групу, думаю було би все по іншому… а так вирок Лозани повернув клуб на рік-два назад. Але якщо відпустять гравців і інші захочуть йти, бо Шахтар відверто баблом бере, оскільки відпускають дуже важко. Хоча те, що продали все ж лідерів, додало їм плюс у іміджеву карму.
Проблеми з мотивацією бувають у всіх, приклад цьогорічна Барса, якій з виду відверто все по фіг, вони втомились вигравати.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте