Журналісти vs Янукович

Те, на що соромно дивитися. І це показують по всьому світі.






6 коментарів

Святослав Вишинський
Це журналісти чи «гопота»?
Маріанна Антонюк
А що саме Вас обурює, Святославе? Не зовсім зрозуміло з короткого тексту.
Святослав Вишинський
А Ви на записі не почули, в якій манері з Президентом розмовляють журналісти? Вони прийшли поспілкуватись чи «пофраєрувати»? Я бачив чимало прес-конференцій чинного американського президента, де його «заганяли в кут» — і ніде не чув нічого подібного. Віктор Янукович — не єдиний, хто уникає преси.
Маріанна Антонюк
я знаю, що Обаму не дуже люблять. І далека від ідеалізації всього «загранічного». І я завжди за спілкування в інтелігентній манері. Але в цьому випадку, вважаю, жодних підстав мати претензії до журналістів немає. Янукович переступив ту межу, за якою навіть повага до посади Глави держави вже не працює. Тут мова не про уникання преси, і думаю, що Ви це чудово розумієте. Просто чомусь лукавите. За що Ви так ображаєтесь на журналістів, що готові поступитися навіть об'єктивністю, аби лиш їх вколоти?
Святослав Вишинський
До чого тут журналісти? Це стосується будь-якої професії. Ви уявляєте собі нормальним, аби студенти чи викладачі в такому стилі закликали до спілкування, наприклад, ректора університету? Неповагу до особи можна висловлювати в інший спосіб, аніж ставити їй запитання. В інтонаціях журналістки я не почув обурення — я почав бахвальство і злорадство. Здається, їй було дуже весело.
Маріанна Антонюк
а Ви уявляєте нормальним ТАКИХ людей на посадах президента чи навіть ректора? після ТАКИХ дій? Повторюю: Янукович переступив межу. Повага до посади вже не працює. А я почула в інтонаціях журналістки презирство, а не бахвальство. І Ви мені не заперечите, бо це так само суб'єктивно, як і те, що почули Ви.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте